Direct mee te nemen
Direct mee te nemen
Deskundig advies
Deskundig advies
Binnen 5 werkdagen geleverd
Snelle levering
35 euro levering
Mega aanbod
Ruime voorraad
Ruime voorraad

Ons gamma

Matrassen
Bij ons vindt u een ruim aanbod matrassen gaande van pocketveren, micropocketveren, bonellveren, koudschuim, traagschuim, latex, hybride en polyetherschuim. De hoes van een matras, die ook zeer belangrijk is kan u bij ons verkrijgen in bamboe of tencell. Een 3D verluchtingsband is ook mogelijk. Bijna al onze matrassen zijn voorradig, ook buitenmaten. Gemiddeld hebben wij 50 verschillende soorten matrassen voorradig.

Boxsprings
In de boxsprings kunnen wij 3 kwaliteiten van boxen aanbieden. Het goedkoopste zijn de hardboxen, gevolgd door de bonellveren boxen en de pocketveren boxen. Wij raden de boxen op veren het meeste aan. Al onze boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel stof als lederlook naargelang de voorraad. Ook buitenmaten beschikbaar. Gemiddeld hebben wij 25 verschillende boxspring modellen voorradig.

Lattenbodems
Ons zeer ruim aanbod aan lattenbodems in voorraad tart momenteel de verbeelding. We hebben verschillende soorten lattenbodems in iedere denkbare maat zowel vast als verstelbaar. Bijna al onze lattenbodems zijn ook voorzien van schroefdraad zodat u er poten of een verbindingsstuk op kan draaien. 

Beddengoed
Ons beddengoed gamma bestaat uit kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en matrasbeschermers. Dit in verschillende kwaliteiten en maten op voorraad. 

Relaxzetels (Nieuw)
Door de regelmatige vraag bieden wij u vanaf heden ook relaxzetels aan. Als u ontspannen van uw relaxzetel naar uw bed stapt gaat u natuurlijk nog beter slapen. Onze relaxzetels zijn elektrisch met of zonder lift en zitten gewoon fantastisch. Het is zeker het overwegen waard, ook voor de gamers onder ons die hierin toch een beter houding kunnen aannemen. Momenteel hebben wij een gevarieerd aanbod trendy modellen in voorraad. Een bezoek aan onze toonzaal is zeker de moeite waard want hier kan u al onze producten testen en voelen. Onze goed opgeleide verkopers zullen u met veel plezier en kunde begeleiden bij uw keuze.