Direct mee te nemen
Direct mee te nemen
Deskundig advies
Deskundig advies
Binnen 5 werkdagen geleverd
Snelle levering
35 euro levering
Mega aanbod
Ruime voorraad
Ruime voorraad

Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Snelle levering, gelijkvloers afgezet. Zelf afhalen is ook mogelijk bij onze toonzalen in Alken of Opglabbeek. Alle goederen zijn bij ons op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. De levertijd en prijs is gekoppeld aan uw woonplaats omdat we zoveel mogelijk leveringen willen groeperen. Voor leveringen in het buitenland gelieve ons te contacteren.

GOEDEREN GEKOCHT IN DE WINKEL WORDEN ONDER GEEN BEDING TERUGGENOMEN OMWILLE VAN HYGIENISCHE REDENEN!

Betalingsvoorwaarden

De bestelling wordt pas geleverd nadat het totaalbedrag betaald is. Komt u de bestelling zelf afhalen, dan wordt het product voor u gereserveerd en kan u het in onze toonzaal betalen. Voor bestellingen vanuit het buitenland gelieve ons te contacteren.

Extra dienst

Indien u bij uw aankoop van een nieuwe matras een oude matras wenst mee terug te geven kan dit voor 10 euro in Limburg. Buiten Limburg is dit door de hoge kosten van het retourtransport helaas niet mogelijk.

Bedenkrecht voor aankopen via internet

Conform de Belgische wet van 6 april 2010 op de handelspraktijken en de bescherming en voorlichting van de consument heeft de koper in de hoedanigheid van consument (hij die producten of diensten koopt voor niet-professionele doeleinden) gedurende een termijn van 14 kalenderdagen, te rekenen van de dag volgend op de levering van zijn bestelling, het recht om eventueel af te zien van zijn aankoop, door de vennootschap Matrassensupermarkt hiervan via mail of telefonisch op de hoogte te stellen.

Teruggestuurde producten mogen niet uit de originele verpakking gehaald zijn, anders worden deze niet terugbetaald. Deze regel hanteren wij omwille van hygiënische redenen, bij ons bent u er altijd zeker van dat u een splinternieuwe matras krijgt, iets wat bij proefslaap websites nooit gegarandeerd is. De kosten voor het terugsturen van de goederen worden betaald door de vennootschap Matrassensupermarkt.

Na de termijn van 14 kalenderdagen mag geen enkel product teruggestuurd worden zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de vennootschap Matrassensupermarkt.