Direct mee te nemen
Direct mee te nemen
Deskundig advies
Deskundig advies
Binnen 5 werkdagen geleverd
Snelle levering
35 euro levering
Mega aanbod
Ruime voorraad
Ruime voorraad

Over Matrassensupermarkt

Over Matrassensupermarkt

Matrassensupermarkt is een toonaangevend familiebedrijf in Limburg voor boxsprings en matrassen. In toonzalen Alken en Opglabbeek bent u van harte welkom om producten te bekijken en uit te testen. Onze goed opgeleide verkopers zullen u maar wat graag begeleiden bij uw keuze naar een nieuwe matras. In onze toonzalen vindt u maar liefst 1.000 tot 2.000 stuks matrassen en 100 tot 200 boxsprings in voorraad. Wij bieden u een enorme keuze in alle denkbare standaardmaten én in minder gangbare maten. In ons assortiment vindt u ook lattenbodems, beddengoed en nachttafels in verschillende prijsklassen.

Bijzonder scherpe prijzen
Matrassensupermarkt biedt u budgets en middelklasse matrassen aan, maar ook matrassen van topkwaliteit. Onze prijzen liggen wel 30 tot 70% lager dan de adviesprijzen. Daardoor zorgt de Matrassensupermarkt ervoor dat een super nachtrust geen onbereikbare droom is maar voor ieder budget binnen handbereik.

Hoe doen we dat?
Door in heel de Benelux partijen op te kopen uit overstocks, einde reeksen en faillissementen, kunnen wij kwaliteitsmatrassen verkopen tegen prijzen die een pak lager liggen dan bij een gewone slaapcomfortwinkel. Wij garanderen u hierbij dat goedkoop bij ons geen synoniem is voor een lage kwaliteit. Het betekent wel dat wij niet leveren op bestelling, maar enkel vanuit onze grote voorraad.

Familie
Het hart van Matrassensupermarkt is een warme Limburgse familie. 

Slaapcomfort is hen niet vreemd, zij zitten al in de business sinds 1938 met hun toenmalige zaak en nu sinds 2012 met Matrassensupermarkt met een vestiging in Alken. Hun persoonlijke aanpak, kennis en service is uw garantie op een goede nachtrust.