Direct mee te nemen
Direct mee te nemen
Deskundig advies
Deskundig advies
Snelle levering
Snelle levering
Mega aanbod
Mega aanbod
Ruime voorraad
Ruime voorraad

Over Matrassensupermarkt

Matrassensupermarkt.be is een toonaangevende webshop in de Benelux voor matrassen en boxsprings. Ons online succes is sinds enkele jaren uitgebreid met twee winkels in het Belgische Limburg. Hier bent u van harte welkom om onze producten te bekijken en uit te testen. In onze toonzalen vindt u maar liefst 1.000 tot 2.000 stuks matrassen en 100 tot 200 boxsprings in voorraad. Wij bieden u een enorme keuze in alle denkbare standaardmaten én in minder gangbare maten. In ons assortiment vindt u ook lattenbodems, beddengoed, stapelbedden en nachttafels in verschillende prijsklassen.

Bijzonder scherpe prijzen
Matrassensupermarkt biedt u budgets en middelklasse matrassen aan, maar ook matrassen van topkwaliteit. Onze prijzen liggen wel 30 tot 80% lager dan de adviesprijzen. Daardoor zorgt de Matrassensupermarkt ervoor dat een super nachtrust geen onbereikbare droom is maar voor ieder budget binnen handbereik.

Hoe doen we dat?
Door in heel de Benelux partijen op te kopen uit overstocks, einde reeksen en faillissementen, kunnen wij kwaliteitsmatrassen verkopen tegen prijzen die een pak lager liggen dan bij een gewone slaapcomfortwinkel. Wij garanderen u hierbij dat goedkoop bij ons geen synoniem is voor een lage kwaliteit. Het betekent wel dat wij niet leveren op bestelling, maar enkel vanuit onze grote voorraad.

Service
Breng gerust een bezoek aan één van onze toonzalen. Onze goed opgeleide verkopers nemen graag de tijd om samen met u tot een juiste keuze te komen en u zo te helpen om klachten aan uw rug, nek en schouder te verzachten. Levering gelijkvloers afgezet is gratis en wij beschikken over een eigen herstellingsdienst. Onze ervaring is uw garantie voor een goede nachtrust