Direct mee te nemen
Direct mee te nemen
Deskundig advies
Deskundig advies
Binnen 5 werkdagen geleverd
Snelle levering
35 euro levering
Mega aanbod
Ruime voorraad
Ruime voorraad

VLAIR

Waarom Vlair bij matrassensupermarkt?

Vlair is ook beschikbaar met een coolgel afdeklaag. Door de grote vraag naar geltex-coolgel matrassen, hebben wij besloten om het gamma vlair op te nemen. Daar deze matrassen nog niet te vinden zijn in opkoop, eindereeks of faillissement. Deze matras in de coolgel uitvoering is het revolutionairste en prijskwaliteit het interessantste. Omdat wij altijd aankopen in grote hoeveelheden en wij ook reeds samenwerkte met dit fabriek bij aankoop van einde reeksen kunnen wij u deze matras toch nog tegen een SUPERPRIJS aanbieden.

 

VLAIR

Vlair, innovatie geïnspireerd door de natuur

Een Vlair matras is uniek, Vlair is een volkomen vernieuwend concept. Vlair combineert synthetische vezels met de fijnste, door de natuur geïnspireerde patronen. Door Vlair toe te passen in matrassen van de hoogste kwaliteit ontstaat een unieke combinatie van optimale elasticiteit, ventilatie, drukverdeling en veerkracht.
De elasticiteit zorgt voor een optimale drukverdeling. Tijdens de slaap neemt het lichaam de meest comfortabele houding aan, terwijl de matras na de slaap telkens weer haar originele vorm aanneemt. De natuurlijke ventilatie garandeert onder alle omstandigheden en bij elke temperatuur voor een bijzonder aangenaam en rustgevend microklimaat. Daarnaast biedt Vlair u ook de gezondste slaap. De matras is hypoallergeen, stofvrij, niet-toxisch en uitermate hygiënisch.

Vlair voorbeeld

 

Vlair ventileert

Een van de allerbelangrijkste troeven van een Vlair matras is dat ze voor een optimale ventilatie zorgt. Door de natuurlijke bewegingen van het lichaam tijdens de slaap, wordt de lucht in de matras continu ververst. Het is alsof de matras vanzelf, op natuurlijke wijze ademt. Hierdoor ontstaat een microklimaat dat garant staat voor een uitermate comfortabele en relaxerende nachtrust.

 

Vlair is veerkrachtig

Een Vlair matras is erg veerkrachtig en neemt door een optimale drukverdeling tijdens de slaap de natuurlijke vormen van het lichaam aan. 's Ochtends neemt de matras vanzelf weer haar originele vorm aan. Uitgebreide tests tonen aan dat ze dat vele tienduizenden keren na elkaar blijft doen. Het is een garantie voor vele jaren ongeëvenaard slaapcomfort.

 

Bamboe, puur natuur

Elke Vlair matras krijgt een hoes van Bambootex. Bamboe is een puur natuurproduct. De vezel uit bamboegras groeit, zonder meststoffen en het inzetten van pesticiden, twintig keer zo snel als doorsneehout. De hoes van bamboe geeft uw matras vier sterke troeven mee. Ze is antibacterieel, bacteriën krijgen geen kans meer. Ze reguleert de temperatuur. Ze geeft u een bijzonder comfortabel gevoel. En het natuurproduct werkt vochtregulerend. Bamboe neemt tot vier keer het eigen gewicht aan vocht op. De hoes van bamboe is bovendien afgewerkt met een in drie dimensies lucht doorlatende boord.

 

Vlair is volledig recycleerbaar

Meer dan ooit is de consument milieubewust. Met Vlair wordt nu zelfs slapen milieuvriendelijk. Vlair is veilig en gezond voor mens en milieu. De polymeren die in de Vlair matras zijn verwerkt zijn biologisch afbreekbaar. Na gebruik kunnen alle stoffen die voor de matras zijn gebruikt, opnieuw worden gebruikt.

 

Vlair zorgt voor een aangename temperatuur

Als het 's nachts te koud is, dan redden we ons wel. We trekken een warmere pyjama aan, halen ons beste donsdeken uit de kast of zetten de verwarming een graadje hoger. Als het in de slaapkamer te warm is, dan wordt het wat moeilijker. Door de koelende werking van de ventilatie en door de hoes van Bambootex bent u zelfs tijdens de warmste nachten verzekerd van een deugddoende, verfrissende nachtrust.

 

Vlair is vochtopnemend en hypoallergeen

Vooral tijdens de laatste fase van de slaap, zo'n uur tot anderhalf uur voor het ontwaken, transpireert het lichaam wat meer. Het vocht dat dan wordt afgegeven, wordt door de Vlair matras en de hoes van Bambootex perfect opgenomen. Bovendien is de matras hypoallergeen, allergische reacties blijven achterwege. Een Vlair matras is daarnaast ook volkomen hygiënisch en blijft stofvrij.

 

Vlair is licht

Een matras van de allerbeste kwaliteit met een erg laag gewicht. De voordelen daarvan liggen voor de hand. Een Vlair matras omkeren is geen zwaar karwei meer. En wat dacht u van de voordelen van dat lichte gewicht voor uw slaapcomfort in de camper of caravan? Daar op gewicht besparen is altijd mooi meegenomen.