Onze producten in de Kijker!

Wie zijn wij?

Wij zijn één van de meest gekende INTERNETWINKELS voor matrassen en boxsprings in de Benelux namelijk matrassensupermarkt.be
Door ons succes, hebben wij nu ook besloten om winkels te openen.
Onze grootste troef en strategie is dat wij ons onderscheiden van een gewone slaapcomfortwinkel, daar we
OVERSTOCK, EINDE REEKSEN EN FAILLISSEMENTEN verkopen .
Wij hebben een toonzaal, waar u tussen de 1000 en de 2000 matrassen in voorraad vindt en tussen de 100 en 200 boxsprings.
Wij kopen over heel Europa overstocks op, geannuleerde bestellingen en faillisementen. Daardoor kunnen we matrassen aanbieden en aanverwanten, die tussen de 30 en de 80 % LAGER liggen dan in de normale handel. In ons assortiment gaat u niet alleen budgets of middelklasse matrassen vinden maar ook topkwaliteitsmatrassen aan een BIJZONDER scherpe prijs . Dus met ons is goedkoop geen synoniem voor een lage kwaliteit.
Hier is 1 nadeel aan verbonden namelijk: met ons systeem van werken kunnen wij niks bestellen. Maar door onze grote voorraad, hebben wij in alle maten ( ook buitenmaten) toch een grote keuze. Bijvoorbeeld 90x210, 90x220, 120x190, 130x190, 180x220… Dit zijn maar enkele van de voorbeelden van buitenmaten die met ons op voorraad liggen. Deze hoeven niet besteld te worden en hiervoor wordt geen meerprijs aangerekend voor buitenmaat.
Wij hebben onder dezelfde voorwaarden ook een mooi assortiment aan boxsprings. Om een voorbeeld te geven: op dit moment vindt u met ons reeds een complete boxspring met matras, poten en hoofdbord aan 499 euro.
In ons assortiment vindt u ook lattenbodems , beddengoed, éénpersoonsbedjes, stapelbedden en nachttafels in verschillende prijsklassen. Door onze scherpe prijzenstelling , zijn al onze prijzen MEENEEMPRIJZEN . (mits een kleine bijdrage kan alles ook geleverd worden).
Wij beschikken ook over een eigen herstellingsdienst.
Kom gerust een bezoek brengen aan één van onze toonzalen en onze verkopers die goed opgeleid zijn door fabrikanten, kinesisten en osteopaten zullen u graag verder helpen om uw rug, nek en schouderklachten te verzachten. Gekochte goederen in de winkel worden onder geen beding teruggenomen omwille van hygiënische redenen.
Al sinds 1938 in het slaapcomfort en sinds 2012 nieuwe winkels in Alken en Opglabbeek => Onze ervaring is uw garantie tot een goede nachtrust.

Waar vindt u ons:

KLIK HIER om naar onze aangepaste openingsuren te navigeren